Bekijk het volledige profiel van Nathali Meurs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Nathali Meurs heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Wat ik me nog goed kan herinne...

Wat ik me nog goed kan herinneren is de chambretjes. 'sNachts overgooien van briefjes. Zuster maria die 'sochtends dat gordijn opengooide om je wakker te maken. Met je emmertje warm water halen. Bidden voor we van de zaal afgingen om te ontbijten. Die vreselijke erwtensoep en rijstepap.En je bord met een servetje schoonmaken voor het toetje! Stiekem roken en snoep halen bij meneer Tops. Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. De school was leuk, maar ik had vreselijk veel heimwee. Een jaar nadat ik weg was, werd de school ook opgeheven. Vriendinnen in die tijd, Marleen Kamps,Nathalie van London, Friedel Derksen, Annelies (achternaam Albers?) En die eeuwige rokende leidsters. Agnes, Pauline en Birgit.

2009, Nathali Meurs

Ik kan me herinneren dat ik er...

Ik kan me herinneren dat ik er een fijne tijd heb gehad. Ik was goed bevriend met oa Jolanda Garrido en Brigitte Teering, waar ik veel tijd mee doorbracht. Mijn eerste vriendje Richard van Zwam. Ik kan me nog goed herinneren dat we naar Kevelear gingen in de zesde klas en in de 5e en 6e gingen dauwtrappen met hemelvaart.

2009, Nathali Meurs

Dit was een hele leuke tijd. A...

Dit was een hele leuke tijd. Altijd met een hele groep op de fiets naar Doetinchem. Door weer en wind. veel leuke herinneringen aan de werkweek in Arcen. (daarna heb ik nooit meer zo'n eind gefietst!) Uitstapjes naar Parijs en veel leuke feestjes! Ook goede herinneringen aan de leraren, Zurloh, Ketelaar, Smeets, Grond, van Etten en de rest. Vrienden in die tijd? Kim Brinks, Danielle Raspe, Corien Haggeman, Wim Schoot, PieterJan Hulzebosch, KeesJan Beudeker.

2009, Nathali Meurs
?