Bekijk het volledige profiel van Natasja Veld en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Natasja Veld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke tijd, was wel een meelop...

Leuke tijd, was wel een meelopertje geloof ik. Het knikkeren, het touwtje springen, het borstel gooien van meester Keijzer en vooral de derde klas van juf Wijnen, hoe die kon voorlezen, top!

2010, Natasja Veld

Heb er drie hele mooie jaren g...

Heb er drie hele mooie jaren gehad. Meer in het café leren kaarten dan op school de lesstof. Na drie jaar was het dan ook einde oefening en ben ik overgestapt naar de MEAO om daar in het tweede jaar weer te beginnen.

2010, Natasja Veld

Strenge school maar ik denk da...

Strenge school maar ik denk dat ik dat ook wel nodig had. De lesstof met gemak aankunnen maar er eigenlijk geen zin in hebben en dus voor een proefwerk uitrekenen wat je moest halen voor een 5,5! Meneer Claessen die kneep in de nek wanneer ik weer eens een figuurzaagje liet knappen tijdens de handenarbeidles waar hij meehielp. Overblijven boven het fietsenhok, het niet buiten de poort mogen in klas 1 en 2 en vervolgens niet verder dan de straat voor de school. Natuur- en scheikunde waren mijn minst favoriete vakken al kon die van natuurkunde het ontzettend goed brengen, jammer dat het bij mij niet bleef hangen.

2010, Natasja Veld
?