Natasja Veld

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natasja Veld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natasja Veld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ecabo opleiding administratief medewerker.

  Ecabo opleiding administratief medewerker. Met Dorien, Jolanda en Debby en een aantal andere meiden waar ik de naam van kwijt ben een keer van school gespijbelt, in de bus gesprongen om gezellig te gaan winkelen op Zuidplein.

  'de Poort', 1989

  Juffrouw Marleen, bij wie we om beurten een nachtje mochten slapen en daar patat met apelmoes mochten eten.

  Juffrouw Marleen, bij wie we om beurten een nachtje mochten slapen en daar patat met apelmoes mochten eten.

  sneeuwwitje, 1977

  Bijna alle leraren, zoals Koedood, Serieze, Overman, Mesman, van Dam, Pieterse, Haasteren , 2x Smit enz.

  Bijna alle leraren, zoals Koedood, Serieze, Overman, Mesman, van Dam, Pieterse, Haasteren , 2x Smit enz... De 1e klas, dat maakte allemaal erg veel indruk, al die leerlingen die een stuk ouder waren dan jij en je brugpieper noemde. Kortom eigenlijk een nieuwe wereld die voor je open gaat. Daarnaast de werkweek van de 1e klas, waarin je allemaal nieuwe klasgenoten, zoals Monique, Natasja, Annemarie, Carolien enz... leerde kennen. Tevens nog een werkweek waarvan ik me kan herrinneren dat we in tenten sliepen, maar weet niet meer precies welk jaar dat was. Natuurlijk mijn laatste jaar, waarin ik 2 maanden voor het Mavo examen een brommer-ongeluk kreeg en in het ziekenhuis belandde. Daardoor kon ik niet met de gewone examens mee doen en moest staats-examen doen. Helaas heb ik ook het afscheids(examen)feest niet meegemaakt, omdat de klassenleraar me dat even niet doorgegeven had. Jammerrr maar helaas.

  Gemini College, 1985

  ?