Natasja Thonhauser

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natasja Thonhauser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natasja Thonhauser heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een leuke school! Mijn beste vriendin was daniella vriens en ik zoek haar nog! Heb daar ook een filmpje opgenomen waarbij ik Jezus WAS en ze het hebben uitgezonden op Nederland drie! Dat wil ik eens terug zien!! Ik zat van 85' tot 92' op school s.

  Was een leuke school! Mijn beste vriendin was daniella vriens en ik zoek haar nog! Heb daar ook een filmpje opgenomen waarbij ik Jezus WAS en ze het hebben uitgezonden op Nederland drie! Dat wil ik eens terug zien!! Ik zat van 85' tot 92' op school s.o! En een frank wat op vso zat,vond ik leuk! WE hadden een leuke klas! Donkey was mijn laatste leraar daar! En leraar Creemers was mijn lievelings leraar! Hij was toppieeee! Bedankt ivoo school voor de leuke herinneringen enz...

  ivoo, 1985

  Het was meer praktijk als theorie.

  Het was meer praktijk als theorie. Kon beter met de handen werken als met de kop ha ha

  bj limburg, 1996

  Daar kreeg ik koken en techniek! Grote school waar ik tegenop keek! Daar heb ik ook veel van opgestoken.

  Daar kreeg ik koken en techniek! Grote school waar ik tegenop keek! Daar heb ik ook veel van opgestoken. Maar ik HAD hier op deze school maar twee dagen les met in combinatie van zonnewijzer. En ik deed daar op een ander locatie leren lassen co2 en elektrische lassen maar ging voor co2! Bedankt aldenhof school!!

  Aldenhof, 1993

  ?