Ontdek PLUS

Natasja Slooves

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natasja Slooves en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natasja Slooves heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Technische bedrijfskunde.

  Technische bedrijfskunde. Lekker klein klasje met snelstromers: Irene, Job, Onno, Jeffrey, Esther, Maureen. Mijnheer Zeilstra, superleraar. Stapels diktaten, ik kom ze bij iedere verhuizing weer tegen. Snapte geen flikker van Simulatie en PLC-schema's. Heb alle herkansingen zo'n beetje gedaan. Presentaties geven voor de klas en samenwerken in projecten. Technisch tekenen in het bijgebouw. Beregezellig allemaal. Leuke tijd.

  Hoge School Alkmaar (vroege..., 1993

  Uiteraard Ruud Kraak.

  Uiteraard Ruud Kraak. Geweldige leraar. Jongens en meidenpakkertje op het schoolplein. Handstand tegen de muur met z'n tienen. Gymen op de hogendijk. Knutselen in de grote zaal. Kerstmaaltijd door de hele school heen. Playbackshow in de gymzaal. En de schoolreisjes naar Egmond en Terschelling.

  De Dijk, 1977

  Klas 3C bezorgde leraren grijze haren.

  Klas 3C bezorgde leraren grijze haren. Natuurkunde met Fons Bleijendaal, Schilte voor Scheikunde. Nachtmerries voor de praktika met meneer Bos. Atletiekbaan. Heb mij uit de naad gelopen op dat pokkeding. Leuke biologielessen van Bep Hansman, Youp van het hek is er niks bij...., Duits van Van Wel met zijn raamwisser om het bord schoon te maken. Je kon ervan eten. Tienduizend trappen op en af bij lokaalwisseling. Heb nooit begrepen waarom de leraren niet gewoon van lokaal wisselden in plaats van wij.

  SGM Het Zaanlands Lyceum, 1986