Natasja Schepenaar

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natasja Schepenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natasja Schepenaar heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  * cabaret met Evert Hartman.

  * cabaret met Evert Hartman. * B-4 Brugklas..... * Vele namen,vele herinneringen ook d.m.v.vriendenboekjes.

  Menso Alting College, 1983

  Op 4 september 2004 is de reunie!!! Wil een ieder zich zo snel mogelijk aan of afmelden!!!! Stuur in iedergeval de invulbladzijde voor het "vriendenboek" in zodat we dat zo compleet mogelijk kunnen maken !!!! Een klas met meester Stellingsma en nog

  Op 4 september 2004 is de reunie!!! Wil een ieder zich zo snel mogelijk aan of afmelden!!!! Stuur in iedergeval de invulbladzijde voor het "vriendenboek" in zodat we dat zo compleet mogelijk kunnen maken !!!! Een klas met meester Stellingsma en nog een zesde klas met meester v/d Zande, dit was een combinatieklas! Namen uit de klas van meester Stellingsma zijn;Carin Hidding, Janita Hondebrink,Lea Bos,Monique Verbeek,Ineke Scheper,Kleanske Hartman,Hilco Bijsterveld,Harm-Jan Westerop,Johnny Doorten,Marco van der Veen,Judith Bakker,Henriette Rundervoort,Andrea Hoexum,Agnes van der Veen,Sander Bouckaert,Johnny Resiona,Ingrid van der Velde,Tieneke Doldersum,Sandra Veldman,Coby Aasman,Henk Bos (is overleden..),Jacko Nieuwenhof,Jolanda de Boer,Bennie Nijmeijer,John Duinkerken,Theo de Roo,Caren Bartlema,Helga Benjamins. En ik zelf ....Natasja Kwint. Namen van de 6e klas van meester v/d Zande; Sharonne de Weger, Hellen Mager, Eleonore van Es, Yvonne van der Heide, Monique Waaijenberg, Catharina de Vries, Trinetta Grond, Koenraad Appelo en Sabri Wilkes. WE HEBBEN ALLE LEERLINGEN EN MEESTERS EN JUFFEN GEVONDEN!!!! Het lijkt me leuk om iedereen weer es te ontmoeten... Ook alle meesters en juffen uit die gehele schooltijd zijn uitgenodigd!! Laten jullie ook wat van jullie horen!!!

  Bellatrixschool, 1975

  ?