Bekijk het volledige profiel van Natascha Zwaan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Natascha Zwaan heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De Risk-bioscoop met Peter, Ba...

De Risk-bioscoop met Peter, Bart en Pablo in het 1ste jaar, de maandagavond op het Leidseplein ontdekken met Hans en Amavel, half jaar Marseille/Cassis (net weer terug geweest met de meiden!), werken in Parijs, het winning team met Kim Dingler in de UB (UB-vriend Ron waar zit je?), de Ardennen, de Magic 4, etc.. Meeste vriendschappen hier opgebouwd: Denise Kos, Barbara van Dijk, Esther van Hall, Paulina Logchies, Kim Dingler, Amavel Sanchez, Stijn Koessen (en Roel!), Simone Veldema, Ossip Schade, Karen Strik en Judith van Beek. Kortom, een fantastische tijd gehad waarin ik veel geleerd heb (ook voornamelijk over mezelf!) en inderdaad een lui-lekker-bestaan als ik er op terugkijk!

2003, Natascha Zwaan

Ik kan me hier niet zo veel va...

Ik kan me hier niet zo veel van herinneren buiten dat ik bij juffrouw Dorien (Bossink) in de klas zat en ik omging met Waldo. Mijn moeder woont nog steeds om de hoek bij de Sneeuwbes dus ik loop er nog geregeld langs. Het is nu een kinderopvang maar als ik bij mijn moeder op het balkon op de speelplaats uitkijk dan zie ik mezelf zo weer op die houten trekkers spelen in de schaduw van die hele hoge boom!

2003, Natascha Zwaan

Ik zie al aardig wat bekende n...

Ik zie al aardig wat bekende namen staan uit verschillende klassen. Ik ging veel om met Linda v/d Laan, Charlotte v/d Grijp, Tulin Ozel, Birgitte Aubertijn, Maureen van Hekelen, Marcelien, Nynke, Barbara Stuy, etc.. Vooral veel leuke herinneringen aan Henk 'Pak 'm Beet' Hagen. Om Annemarie 'en dan hebben ze een groet' Heykoop ook altijd erg gelachen met Marcelien, Maureen en Charlotte. Of Van Veen met zijn Australische woordenboek. Verder zal ik de lessen bij Bouhuis (aardrijkskunde) ook nooit vergeten ondanks dat ik meer bij de rector zat met Charlotte dan bij de les. Wolkenland, wie heeft er geen leuke herinneringen aan? Ik vind Rome nog steeds de mooiste stad waar ik ooit geweest ben. Harry Bosch heeft mijn groep toen fantastisch begeleid en zijn kennis breng ik nu weer over op mijn medereizigers. Van Cornel ook veel opgestoken, ik spreek inmiddels vloeiend frans en heb er ook een jaar gewoond (Parijs en Marseille). De natuurkundelessen van Eerkens en Duyvestijn, de lieve Kuipers, het 'hallo luitjes' bij aardrijkskunde (ben zijn naam even kwijt) en de verrassende biologie- en scheikundelessen. Vorig jaar de reunie nog bezocht in Panama, was erg leuk ondanks dat ik veel mensen nog regelmatig tegenkom in het uitgaanscircuit!

2003, Natascha Zwaan
?