Bekijk het volledige profiel van Natascha Tuinhout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Natascha Tuinhout heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De middelbare school vond ik e...

De middelbare school vond ik een noodzakelijk kwaad, aan exacte vakken had ik een broertje dood. Vooral de tijd in het Vliegenbos vond ik bijzonder, de brand en het gependel naar het kantoorpand waar het wemelde van de muizen. Nadat ik van het vwo was verbannen( ik was er nooit bij natuurkunde) wist ik niet hoe snel ik de havo moest halen. Daarna ben ik Nederlands en geschiedenis gaan studeren aan de lerarenopleiding. daarna heb ik geschiedenis gestudeerd aan de Vu. Na wat omzwervingen geef ik nu Nederlands aan de politie academie. Ik woon weer in Amsterdam- Noord samen met mijn vriend Rob en ben momenteel zwanger van mijn eerste kind dat ieder moment geboren kan worden. Voor ons een groot geschenk!

2004, Natascha Tuinhout

Ik deed nlo Nederlands en gesc...

Ik deed nlo Nederlands en geschiedenis. Namen die ik mij herinner.... Annemarie Rem, Hubert van Neuren, Bauke Marinus, Hofland, kees van der sluis, Fetze Pijlman, Sipko Melissen, Anton van Niekerk, Martin Witte, Michel Meijer, Saskia Herder, Myna van der Veldt, Roel de Vries, Evelyn Hogeboom, Victor Schiferlie, Anne. Verder herinner ik mij de reis naar de Provence, volgens mij hebben ze die excursie na ons jaar afgeschaft. Verder de excursie naar Enkhuizen(of was het nu Hoorn?) met St- Maarten, toen de plaatselijke politie ons aanzag voor relschoppers en de helft van de groep zich stoned had teruggetrokken in de plaatselijke kroeg. Ik ben benieuwd hoeveel van jullie daadwerkelijk in het onderwijs terecht zijn gekomen. Ik dus wel, hoewel ik dit zelf nooit had verwacht. Laat eens iets van je horen!

2004, Natascha Tuinhout

De eerste twee jaar in het Vli...

De eerste twee jaar in het Vliegenbos en op de locatie aan het Meerpad vond ik het leukst. Verder herinner ik mij de schoolmusicall " Dat had je gedroomd" en Casper van Bakel! Daar waren alle meiden gek op, ik dus ook. Ik durfde hem helaas de rest van mijn schoolcarrière niet meer gedag te zeggen. Verder de stunts van Simon Zeeman en de woede-uitbarstingen van meneer Wiegman. Ook ben ik er voor het eerst van mijn leven bij meneer Van Gilst uitgestuurd omdat ik dacht dat Jezus zich per kameel vervoerde. De nieuwe locatie vond ik maar zakelijk en ongezellig. Ik haatte school, het is dus wel grappig dat ik ben geëindigd als lerares Nederlands en geschiedenis aan een middelbare school. Ik heb er nu duidelijk meer plezier in. Na wat omzwervingen ben ik sinds twee jaar samen met mijn vriend weer terug in Noord. Ook dit is grappig aangezien ik dus had gezegd dat ik er nooit meer terug zou komen. Op 23 mei 2007 ben ik bevallen van mijn eerste kindje. Hij heet Lars en is absoluut een cadeautje en wat ons betreft een groot wonder!

2004, Natascha Tuinhout
?