Natascha Reijke

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natascha Reijke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natascha Reijke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn laatste jaar bij meester Erwin in de klas was echt gaaf! Kon het ook goed vinden met de jongens 4 klassen hoger! Theo, Ali Tabar, Ali Tufan.

  Mijn laatste jaar bij meester Erwin in de klas was echt gaaf! Kon het ook goed vinden met de jongens 4 klassen hoger! Theo, Ali Tabar, Ali Tufan. Herinner me nog 1 beeld van mn ma op het schoolplein, ze was achter Henk Pronk aangegaan en op dr bek gegaan, toen had Henk gezegd: Daar word je hard van, juf! Hihihi Lachen!!!!

  Viljoenschool, 1986

  Met tafel en al de gang op gegooid worden door Harreman! Heb veel lol gehad met Coen en met dhr Poelgeest! Kon ook erg lachen met dhr van Kapel! Oh ja, en tegeltjes tellen van de gang bij dhr Barneveld!.

  Met tafel en al de gang op gegooid worden door Harreman! Heb veel lol gehad met Coen en met dhr Poelgeest! Kon ook erg lachen met dhr van Kapel! Oh ja, en tegeltjes tellen van de gang bij dhr Barneveld!

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1995

  ?