Bekijk het volledige profiel van Natascha leClercq en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Natascha leClercq heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Dat was een leuke tijd in Leeu...

Dat was een leuke tijd in Leeuwarden. Ook nog daar op de kleuterschool even gezeten. Wij kwamen toen net uit Duitsland (was ik bijna 4) en vanaf eigenlijk de kleuterschool en lagere school veel met Janny, Clary, Yvette, Shui-li en anderen omgegaan. Volgens mij hadden we een clupje, hahaha! Met pasjes die we hadden gemaakt. Afijn, erg goede herinneringen aan die tijd. Op mijn 13e verhuisd naar Zoetermeer en sinds kort na ca 16 jaar ofzo weer contact met een aantal meiden van die school, leuk!

2006, Natascha leClercq

Laat wat van je horen via nata...

Laat wat van je horen via natas26(en dan dat kringelding) heetemeel(en dan een puntje)com

2003, Natascha leClercq

Ja, al die opdrachten samen me...

Ja, al die opdrachten samen met Martijn Jansen doen onder het genot van een flesje wijn. Sowiezo de mensen die ik daar heb ontmoet en leuke tijden mee heb gehad en nog heb. Onder andere met Martijn Jansen, Robert Eman, Britt Lap, Maaike Roos, Birgitta en Esther, Jan Willem in het eerste jaar en Sander. En wat hadden we geluk dat Brio, Henk en Alex daar werkten, onze redders in nood... Laat wat van je horen via natas26(en dan dat kringelding) heetemeel(en dan een puntje)com

2003, Natascha leClercq
?