Bekijk het volledige profiel van Natascha Huisman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Natascha Huisman heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik op dansles nee dat zag ik n...

Ik op dansles nee dat zag ik niet zitten. Maar ja mijn ouders dachten daar iets anders over. Gebrek aan je opvoeding als je niet ging haha maar na de eerste keer was ik al verkocht! Heerlijke tijd gehad. Brons, Zilver en goud gehaald. Inmiddels wel weer een hoop vergeten maar het blijft wel leuk om te doen.

2006, Natascha Huisman

Damland college op de oostzijd...

Damland college op de oostzijde toch? Hier heb ik zowel 1 jaar de opleiding agogisch werk gedaan en een stormachtige 3 maanden de opleiding verzorging! Ik ging in de tijd van de opleiding verzorging op mij zelf wonen hihi nou dat zegt wel genoeg denk ik. Heb het daarom ook niet afgemaakt en heb even alles gedaan wat god verboden had. Maar ik mag niet klagen ben inmiddels toch wel goed te recht gekomen!!!

2003, Natascha Huisman

Een echte meiden school! In he...

Een echte meiden school! In het rokershol viel altijd wel wat te beleven. Zelf nadat ik klaar was op deze school ben iknog een jaartje terug geweest omdat ik ze niet missen kon hahaha. Of te wel ik moest gewoon wat ophalen om verder te kunnen op een andere school!

2003, Natascha Huisman
?