Bekijk het volledige profiel van Natascha Hendriks en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Natascha Hendriks heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Sja, ik heb heel veel lol geha...

Sja, ik heb heel veel lol gehad op deze school, maar niet echt veel geleerd. Ik ging veel om met Suzanne van Schaik en Vivienne Hayer. Ben trouwens benieuwd hoe het nu met hen gaat. Ik herinner me het meeste van gym en stiekem roken achter de gymzalen. De molenloop was ook leuk, lekker fanatiek zijn met Sonja Dam. Even kijken wie me te binnen schieten....Guus (klein manneke, ik weet zijn achternaam niet meer) Inge Koopmans, Renate, Jenever, Daphne, Oscar van Geest die binnen een jaar veranderde van een klein irritant mannetje in een naar 10en azende stuud, Sandra v/d Werf, Rainer, Marc, oh ja Sjoerd Farber vond ik erg spannend, Marco Reiziger, poeh, zoveel kinderen, ik weet ze niet meer... Maar ja, drie jaar lol en toen ontdekken dat je niet eens weet wat naamvallen zijn. Moest gelijk overstappen naar het Herbert Vissers College in Nieuw Vennep....daar is alles uiteindelijk nog goed gekomen.

2003, Natascha Hendriks

Ik heb alleen maar leuke herin...

Ik heb alleen maar leuke herinneringen aan deze school, meester Den Hertog die ik stiekem wel erg leuk vond, juffrouw Strengers waarbij je lekker kon uithuilen. Ik heb hier mijn beste taallessen gehad, ben nog steeds een taalpurist. Trouwens, de creativiteit spatte ook uit deze school. Kortom: een hele leuke school. Ik ben wel benieuwd naar een aantal mensen, Jeroen de Pijper bijvoorbeeld, heel lang verliefd op geweest.. en Davy Dol, wat zou die nu doen.. en Sander Meijer en Renate...en ik ben ook erg benieuwd naar Trevor Irving, wat moest ik altijd om hem lachen, hij was erg grappig. Wat was het trouwens een happening toen Gioia Ciolina ging verhuizen naar St Michiels Gestel, een tranendal. We zijn nog met een aantal kinderen en juf Strengers helemaal met de trein op bezoek gegaan. Het allerleukste vond ik de toneelstukjes die we deden in de aula...en daarachter was het handenarbeidlokaal, dat was ook machtig, ik ben toevallig weer bezig met figuurzagen en ik moest daar gelijk aan denken. Soms zie ik toevallig nog iemand van deze school, het is heel gek om je oude klasgenootjes achter de kinderwagen te zien lopen. Ik hoop dat er ooit nog een reunie komt van onze klas want ik ben heeeeel nieuwsgierig!!!!

2003, Natascha Hendriks
?