Bekijk het volledige profiel van natascha geldorp en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

natascha geldorp heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

hier heb ik een jaar opgezeten...

hier heb ik een jaar opgezeten.(tja dat krijg je als je altijd aan het slapen en ouwehoeren bent) de eerste klas was in het begin een hele leuke klas. echt gezellig. iedereen ging echt tof met elkaar om. brian 't zand, svenlana, betty, natascha, robert mook, jordy en nog veel die bij mij in de klas zaten. ik denk nog wel eens terug aan die tijd en moet altijd lachen. was gezellig totdat er een of andere ruzie uit brak wat iedereen uit elkaar heeft gedreven. jammer, echt heel jammer. maar het was wel heeeeeeeel gezellig!!kusjes aan jullie allemaal!

2004, natascha geldorp

heyhey, dit was echt een heeel...

heyhey, dit was echt een heeele gezellige school. de leukste en beste schooljaren van al m'n schooljaren. 4 jaar nassauschool later riederwaard college. echt leuk. alle klassen 1-4 waren hartstikke leuk. leraren en leraressen ook echt tof en lief.ik heb nog steeds heel goed contact met marjorie muntslag, barbara sprockel, marlon meerzorg (daar heb ik 2 kids mee en een relatie van bijna 10 jaar)

2004, natascha geldorp

ik heb hier 2 jaar opgezeten. ...

ik heb hier 2 jaar opgezeten. slapend gehaald, maar toch gehaald. was wel oke. het groene gebouw bij weena was leuker.

2004, natascha geldorp
?