Natascha Frens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natascha Frens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natascha Frens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb erg veel lol gehad op deze school, we hadden een erg leuke groep.

  Ik heb erg veel lol gehad op deze school, we hadden een erg leuke groep. Ik zat in de groep met 2 sandra's, ellen, waar ik het meeste mee omging. Ben nu inmiddels 7 jaar gediplomeerd en werk als vaste avonddienst.

  De kern, 1993

  Heb het erg leuk gehad op deze school, zat samen in de klas met mijn vriendin jolanda, we woonde bij elkaar in de straat en zijn nog steeds de beste vriendinnen.

  Heb het erg leuk gehad op deze school, zat samen in de klas met mijn vriendin jolanda, we woonde bij elkaar in de straat en zijn nog steeds de beste vriendinnen. Mijn broer patrick en fabian zaten ook op deze school. Kan me nog goed mr v. duikeren herinneren, heb nog een verhaatje van hem in mijn poeziealbum en dat ging volgens mij over gratje met een wratje. Ik weet nog goed dat hij een keer erg boos was en toen met een stok op het schoolbord sloeg waardoor hier een grote scheur ontstond. We hadden les van juf van oeveren, en de directeur was toen volgens mij dhr v. tiel. ook nog les gehad van mr. zoetmulder. We hebben erg veel lol gehad op deze school

  Aloysiusschool, 1978

  Heb maar een jaartje op deze school gezeten, was niet echt wat ik zocht.

  Heb maar een jaartje op deze school gezeten, was niet echt wat ik zocht. Ben daarom na 1 jaar alweer weggegaan

  KMBO, 1988

  ?