Bekijk het volledige profiel van Natascha Duin en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Natascha Duin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Nou in één woord...gezellig!!....

Nou in één woord...gezellig!!. Stiekum roken in het fietsenhok...Gillen op de gang en vooral de basis van het volwassen worden. Wiskunde van Dhr van Balen, toen misschien héél saai maar hebben we toen niet alle normen en waarden meegekregen die we nu onze kinderen bijbrengen?. De leraren van toen , misschien in onze ogen te streng, maar zeker rechtvaardig!!.Ik weet bijna zeker dat als we onze leraren van toen gaan vergelijken met de leraren die onze kinderen nu hebben, er toen toch meer respect was. Dankbaar ben ik zeker..Een goede start geeft een goede toekomst!. Met hartelijke groeten Natascha Duin- Joosten.

2007, Natascha Duin

Leuke herinneringen zijn zeker...

Leuke herinneringen zijn zeker de vrije vrijdagmiddag voorstellingen, het voetballen op het schoolplein en natuurlijk Meneer van Dam, die toendertijd mijn bloed wel kon drinken. Geen nood het is allemaal goedgekomen. Angelique Noordberger, Carly v/d Meulenhof, Roger de Jonge...noem maar op, iedereen staat nog steeds op de harde schijf!!.Kortom..alleen maar leuke dingen!.

2006, Natascha Duin
?