Natascha Donkers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Natascha Donkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Natascha Donkers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Favoriete herinnering.

  Favoriete herinnering...ehhhh Pater Heuft!?! Altijd leuk met die man! Of ehhh die man van Handel die altijd zei "ik zet de deur op een kier" en me dan heel boos aan keek...

  Pax Christi College, 1987

  Ehhhh, favoriete herinnering: Mr van Zon in de 6e klas (oeps, groep 8)??? Ik herinner me veel gezelligheid en vind het nog altijd leuk om oud klasgenootjes tegen te komen van vroeger.

  Ehhhh, favoriete herinnering: Mr van Zon in de 6e klas (oeps, groep 8)??? Ik herinner me veel gezelligheid en vind het nog altijd leuk om oud klasgenootjes tegen te komen van vroeger. Beneden-Leeuwen is cool!

  De Leeuwenkuil, 1981

  Eerste jaar in Nijmegen.

  Eerste jaar in Nijmegen. Proefkonijnen: we waren eigenlijk niet echt welkom bij de studenten van de lerarenopleidingen die in dat gebouw zaten. Wel erg gezellig met allemaal mensen uit het zuiden. Zelfs voor elkaar gekregen dat tentamens verzet werden in verband met de Carnaval. Daarna, zoals iedereen, naar Velp, de barakken... Altijd leuk!!

  HEAO, 1992

  ?