Bekijk het volledige profiel van natascha dewit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

natascha dewit heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

op deze school heb ik ook leuk...

op deze school heb ik ook leuke tijd gehad helaas maar 2jaar op gezeten,het eerste jaar op stadhouderslaan en de 2de op niewe duinweg.heb de school dus niet afgemaakt ik wou graag werken en me centen verdienen en dat is gelukt dus heb verder niets te klagen.ik zat samen in de klas met een paar meiden van me lagere school dus dat was wel leuk.sporten in het westbroekpark. .ik hoop dat er nog meer klasgenootjes van mij uit deze tijd zich aanmelden lijkt me leuk en wie weet.

2003, natascha dewit

dit vond ik de leukste tijd va...

dit vond ik de leukste tijd van school,.ik weet nog dat we met 2 klassen bijelkaar zaten omdat onze klas maar een paar mensen in zaten we zaten samen met de 5de klas toen.daar hebben we het echt leuk mee gehad zelfs met het afscheid feest was het tranen met tuiten. leuke tijd.ik hoop dat nog meer zich aanmelden van deze schooltijd en wat leuks vertellen vind het leuk om te weten wat ze zonu al doen.en kevin kan ik natuurlijk ook nog wel .en een hoop andere zie ik nu ook erop die ik nog wel kan herinneren.nou iedereen veel succes verder en groetjes van mij.

2003, natascha dewit
?