Bekijk het volledige profiel van Natascha Coumans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Natascha Coumans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb maar 1 jaar op de nieuw...

Ik heb maar 1 jaar op de nieuwe blokwei gezeten. Voorheen Theresia en Cornelius school. Ons gezin is in 1980 verhuisd naar Rosmalen. We moesten al onze vriendjes en vriendinnentjes achter laten. Was een vervelende ervaring. Van Rosmalen ben ik verhuisd naar Goirle en daar woon ik nu nog.

2003, Natascha Coumans

vriendjes en vriendinnetjes di...

vriendjes en vriendinnetjes die ik me kan herinneren zijn.oa Silvestra van Leeuwen, Tessa Nobrega, Iris Schot, Monique, Jeroen Abelen, Peter Bakker, Gert-jan Meurs, Olaf Cocks, Valentijn Kuiters. De weekafsluitingen waren fantastisch. En het schoolreisje naar Ameland is een aanrader voor andere scholen, erg leerzaam.

2003, Natascha Coumans

Geweldige school met leuke le...

Geweldige school met leuke leraren. Herinneringen: De pot pindakaas in de aardrijkskunde les. BBQ bij Engels leraar Dhr. Jonkheid thuis. Eerste singeltje dat de lerarenband had gemaakt. De schoolreis naar Londen met verblijf in een gastgezin en een bezoek aan de musical Evita. 1ste klas mentor Juff. Silvester 2e klas mentor Dhr. Paridaans 3e klas mentor Dhr. Hiemstra 4e klas mentor Dhr. Jonkheid

2003, Natascha Coumans
?