Bekijk het volledige profiel van natascha boke en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

natascha boke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik vond de gecombineerde klass...

Ik vond de gecombineerde klassen erg leuk. Ik zat bij juffrouw Politiek in de klas die ook het hoofd van de school was.Ik weet ook nog wat namen:Paulien,Mieke Verhagen,Roberto,Mark,Sabine,Nicole,Sandra Obbink,Suzanne Doorn,Natasja,Maurice,Sjors,Ellen,Jaqculien,Renzo,Floris,Babette,Fabien,Remco. Ikzou het leuk vinden als iemand die mij herkent mij zou willen emailen. Dit is mijn email *****************************

2003, natascha boke

heb alleen het eerste jaar op ...

heb alleen het eerste jaar op school gezetenen had vriendinnen in verschillende klassen. Ik ken er nog een paar van naam diana,een tweeling natasja en nancy,nog een tweeling Bianca en carla,en een blond meisje dat volgens mij petra heette. ik ben op zoek naar de klaasenfoto van dat jaar. kan iemand mij helpen?

2003, natascha boke

ik weet niet veel meer van dez...

ik weet niet veel meer van deze school want ik was nog erg klein. ik herinner me allen nog juf coraen een meisje genaamd Vinka vd meer. Ik ben op zoek naar klassenfoto's,misschien kan iemand mij daar aan helpen.

2003, natascha boke
?