Nardy Winters

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nardy Winters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nardy Winters heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heerlijke schooltijd met een kleine klas.

  Een heerlijke schooltijd met een kleine klas..ik geloof maar 9 meisjes en 10 jongens. 's Middags na schooltijd met velen samen spelen bij de sloten in het Hooiland of op het schoolplein. De herinnering aan de aardige meester Gerritsen in de vierde die een natte spons gooide als er niet werd opgelet, aardige meester Van Uym in de vijfde die in mijn ogen erg groot was, en in de zesde Meester en juf Eekelder, die ik ook erg aardig vond. Llngn uit mijn jaar: Karin te Dorsthorst, Karin Tankink, Ferry Servet, Jan van Dijk, Nicole, Anita Smeulders, Walter, Frank, Robert Paashuis, Lenneke Lefering, Annette Broening,Desi Wallerbosch, et cetera. Enkele jaren geleden hebben wij een reunie gehad (Ferry en Jan waren er jammergenoeg niet); we raakten niet uitgepraat....zelfs toen horeca L'voorde sloot hebben we nog wat gespreksstof voortgezet bij één van de oud llng thuis! Erg leuke tijd; ook met andere llng van andere jaars speelde ik dikwijls.

  De Rosvoort, 1975

  De eerste schooldag.

  De eerste schooldag.....spannend! In een grote eerste klas (er waren twee eerste klassen weet ik mij te herinneren), bij juf Van Aubel, die ons netjes het ABN probeerde bij te brengen: met de vingers leerde te klappen ipv in de handen (dat anders natuurlijk met 43 llngn een enorm lawaai gaf). Juf Wouters in de tweede klas alwaar de Eerste Heilige communie werd gedaan. Vervolgens zuster Venderbosch uit Ruurlo in de derde. Eén week heb ik nog in de vierde klas vertoefd, waarna ik verhuisde van huis en school. Llngn uit mijn jaar: Ellen te Moller, Susanne Pillen, Peter Holweg,Francis Krabben, Anja Driessen,Karin, Irma Olijslager, Irma, Casper, Nico, Clementine,et cetera.

  Pastoor van Ars, 1971

  Errug leuke tijd op de ESA gehad! Leuke herinneringen, medezeggenschapsraad, Parijs, et cetera.

  Errug leuke tijd op de ESA gehad! Leuke herinneringen, medezeggenschapsraad, Parijs, et cetera. Vorig jaar september reunie gehad (in Hengelo): wat was het leuk (leuk leuk)om iedereen weer te zien! Voor herhaling vatbaar!

  Hogeschool Edith Stein, 1983

  ?