Nanny van der Kamp

Kent 0 personen

MARRIED , 8 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nanny van der Kamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nanny van der Kamp heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zo heel veel van deze school, ik zat in de klas met Corry Hartevelt.

  Ik weet niet zo heel veel van deze school, ik zat in de klas met Corry Hartevelt. Onze juffrouw Noz is getrouwd in de tijd dat wij bij haar in klas zaten en daar mochten wij allemaal naar toe. Later heette ze Hernion?

  Juliana kleuterschool, 1965

  Ik vond dit een hele gezellige school , vooral de gymlessen van meneer van der Werf die helemaal uit Noord Brabant kwam, verder hadden we les van meneer Bouman, Venekamp,Tjabberinga, Kuyt,Dijkstra,enz.

  Ik vond dit een hele gezellige school , vooral de gymlessen van meneer van der Werf die helemaal uit Noord Brabant kwam, verder hadden we les van meneer Bouman, Venekamp,Tjabberinga, Kuyt,Dijkstra,enz. leerlingen bij mij uit de klas, Joke van den Berg, Marja Zwaan, Caroline van Egmond, Jeanette van Klaveren, Truida Guyt,Coby Varkevisser,Wil Verdoes enz.

  Prinses Margriet school, 1975

  Wij kwamen met een aantal leerlingen uit Katwijk om de Intas opleiding te volgen.

  Wij kwamen met een aantal leerlingen uit Katwijk om de Intas opleiding te volgen. Marja Zwaan,Joke van de Berg, Jeanette van Klaveren uit Noordwijk. We hadden les van meneer de Groot, juffrouw Bakker. enz. Het tweede jaar was stage lopen op verschillende adressen.

  LHNO de Spinbaan, 1977

  ?