Nanny Hunting

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nanny Hunting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Nanny Hunting heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  wij, mijn zus Elly en ik Nanny, (toen ad genoemd)zijn tweelingzussen.

  wij, mijn zus Elly en ik Nanny, (toen ad genoemd)zijn tweelingzussen. we zaten daar met nog een tweeling ! Elly en Marian cristianen. ook kan ik mij Dolores de Krom en Lilian de Bruin en martha en Grada en Franka schouw en nog vele anderen herinneren. het was een echte meiden school. meneer de bie. juffrouw Gielen was mijn lievelings juffrouw. en jufrouw vermunt wat ik me uit die tijd kan herrinneren is dat ik wat angstig en onzeker was. verder weet ik niet zoveel ,misschien dat de hernieuwde contacten het weer duidelijk gaan maken. Nanny

  2008, Nanny Hunting

  hallo klasgenoten, mijn vroegste gedachte is! met mijn tweelingzusje Elly voor het eerst naar school.

  hallo klasgenoten, mijn vroegste gedachte is! met mijn tweelingzusje Elly voor het eerst naar school. wij vonden het wel een beetje eng maar werden opgevangen door een lieve juffrouw, juffrouw Corrie genaamd. we mochten aan de boetseertafel, het tolletje met de ringetjes vond ik zeer interessant. ook in de poppenhoek, speelde we graag vadertje en moedertje. (ik zie zo de indeling van de klas voor ogen.) en realiseer me dat de herinnering weer terug komt. ook het buiten gebeuren was erg leuk het klimrek de zandbak, de fietsjes en de step enz, mijn slechtste herinnering is dat kleine nonnetje,naar ik meen, zuster gabriëlla genoemd? mijn gedachte aan haar is dat ze bijna net zo groot was als de kleuters. ik vond haar niet zo aardig,althans niet tegen mijn zusje Elly en ((((mij,toen Ad! ik was Adje genoemd,terwijl mijn eigen naam Nanny is! maar door het geloof mocht nanny niet ben genoemd naar mijn oma Naan.))) zuster gabriëlla was zeer kattig en vond het geweldig om mijn tweelingzus overal de schuld van te geven, terwijl we zeker wisten dat ze het niet gedaan had!! de schuldige kleuter hied zijn mond.daar voelde ik me toen erg machteloos onder. ik beschrijf haar als iemand met priemende bruine ogen die macht had over de kleintjes. maar............. dat is mijn herinnering. opvallende leerling was: Dolores de Krom en Lillian de bruin. Lia Korstmit vond ik heel erg lief en een beetje verlegen, Grada Martens die had van dat mooie haar en de tweeling Cristianen leken niet op elkaar zoals wij. ik geloof dat dit wel genoeg herinneringen zijn ik merk dat het nu door elkaar gaat lopen ! de kleuterschool en de lagere school. juffouw Corrie was duidelijk mijn favoriet. zij was lief en begaan met de mindere in de klas. ik heb de leuke en de minder leuke gedachten opgeschreven want het hoort er allemaal bij. misschien weten mede klasgenoten nu wie ik ben. groetjes van Nanny.

  2008, Nanny Hunting
  ?