Nanneke Tjeertes

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nanneke Tjeertes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nanneke Tjeertes heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ben begonnen in het oude E.

  ik ben begonnen in het oude E.G. en heb de verhuizing naar het nieuwe E.G. meegemaakt.Veel herinnerringen heb ik aan deze tijd,van het overgaan van de oude donkerblauwe uniformen naar de witte jurken/broekpakken.De theorielessen waar we in het begin niet in lange broek mochten komen tot het niet meer hoeven dragen van het kapje om je haar onder te houden.Zoals zovelen het wonen in de zusterflat met mevr.Siebenhar.Zou ze nog leven? De kerstontbijten klaarmaken en zingen in het koor met kerst o.l.v.Zr.Mulder en nog zo heel veel meer verhalen.Waar is men gebleven,Ans Slauerhof,Ans Mulder en m'n medeleerlingen Frans van Leeuwen,Peti Pieper,Cocky Tolsma,Tinka...en nog zoveel meer????

  Elisabeth's of Groote Gasthuis, 1969

  Namen die te binnen schieten zijn:Marianne Rooth,Marjo Délo,Elly van Zalinge,Grace van Berkel en Lidy Waas.

  Namen die te binnen schieten zijn:Marianne Rooth,Marjo Délo,Elly van Zalinge,Grace van Berkel en Lidy Waas.Kees Glimmerveen zat ook in de klas.Met de eindexamenklas naar Parijs,het noodgebouwtje waar we altijd probeerden om te laat te komen,oppassen bij dhr.Bogaard thuis enz. heb een hele leuke tijd hier gehad [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie Mavo Zuid

  Mavo zuid (voorheen ULO Zuid), 1963

  Knijpen in de wang door juffrouw Adriaanse(Nog steeds een trauma).

  Knijpen in de wang door juffrouw Adriaanse(Nog steeds een trauma). Rina Mathlener, Margriet Wiersma en Margriet Lamberts zijn enkele van de namen die ik nog weet. Ik was 1 van de drie kinderen Ristjouw. Mijn oudere zussen zijn Marjon en Edith. Ben vaak in de Pieter Lastmankade gevallen en werd door mijn oudste zus Marjon dan weer naar huis gebracht. Ik ben in 1961 van school gegaan en verhuist naar Buitenveldert.

  Elout van Soeterwoudeschool, 1955

  ?