Nanette Bernadina

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nanette Bernadina en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Nanette Bernadina heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Wat leuk !!!! Ik zie meteen al een paar namen van klasgenootjes; Aroon Chotoe, Tom Bonke, hoe is het met jullie?? Echt een supertijd gehad op deze school, ik zat vastgeplakt aan Anabel, we waren onafscheidelijk.

  Wat leuk !!!! Ik zie meteen al een paar namen van klasgenootjes; Aroon Chotoe, Tom Bonke, hoe is het met jullie?? Echt een supertijd gehad op deze school, ik zat vastgeplakt aan Anabel, we waren onafscheidelijk.. We zijn elkaar na een tijdje 8 jaar lang uit het oog verloren maar zijn elkaar een paar maanden geleden weer tegen het lijf gelopen. Inmiddels hebben we onze vriendschap weer opgepakt, ze is moeder van 1 zoon en zwanger van de 2e!! Ik hoop dat iedereen goed terecht is gekomen, we hebben het echt leuk gehad met zn allen!

  2004, Nanette Bernadina

  Te gekke tijd gehad! Leuke klasgenoten, (ik heb net al een paar bekende namen gezien, hé hélene, ryan, mireille, leuk!!) , handenarbeid.

  Te gekke tijd gehad! Leuke klasgenoten, (ik heb net al een paar bekende namen gezien, hé hélene, ryan, mireille, leuk!!) , handenarbeid... de dolly dots nadoen voor de klas, compleet met zelfgemaakte kostuums van papier etc., voor straf achter het bord moeten staan, met zn allen zingen ... Met als absolute favoriet als leraar; Meester van Staveren!! Ben heel benieuwd hoe het met hem zal zijn ...

  2004, Nanette Bernadina
  ?