Nanda Letterie

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nanda Letterie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nanda Letterie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  moeilijk begin want je vriendinnen zitten niet meer in dezelfde klas een hele goede vriendin werd autilia lubrano in de derde van de mavo.

  moeilijk begin want je vriendinnen zitten niet meer in dezelfde klas een hele goede vriendin werd autilia lubrano in de derde van de mavo. in de tweede hadden we een leuke engelse lerares haar naam ben ik vergeten.ik zat op de klamdijk en in het derde jaar kwamen er mensen van de frankendaal en afrikaanderplein naar de klamdijk dat was best leuk.Voor de rest vond ik aan deze school niets.

  SG Van Oldenbarnevelt Klamdijk, 1980

  leuke vriendinnen ursula neels, danielle muilwijk, ingrid den hartog, Yolanda van Efferen en manon linda heidi monique en monique jolanda er was onderling wel eens ruzie en dan was ineens iemand anders je beste vriendin.

  leuke vriendinnen ursula neels, danielle muilwijk, ingrid den hartog, Yolanda van Efferen en manon linda heidi monique en monique jolanda er was onderling wel eens ruzie en dan was ineens iemand anders je beste vriendin. De jongens in onze klas waren emile edwin ron leo eddy alex marcel. mijn favourite leraar was meester schellaars in klas 4 en 5. in klas 6 hadden we meester de kloet die vond ik niet zo geweldig.

  John F. Kennedy, 1974

  ik begon op de frankendaal.

  ik begon op de frankendaal. de eerste klas was niet zo geweldig er zaten mensen in die dachten dat ze ontzettend populair waren .de tweede klas was echt ontzettend leuk met als favourite leraar paul de vos en in de derde was het vooral het spijbelen met berlinda ,wongsosetro en hans op maandagochtend als we recht hadden .ipv afslag zevenkamp richting gouda voor de koffie en dan naar huis,verliefd op rick en schoolfeesten in palace en voordrinken bij melief bender kortom een leuke tijd. vooral de 2e klas van de meao met haast allemaal jongens zoals hanno, tsjeerd,marco en natuurlijk mijn eerste echte verkering rob kooiman.

  de lijnbaan, 1984

  ?