Bekijk het volledige profiel van Nanda deRidder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Nanda deRidder heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik heb Duits gegeven 11 jaar o...

Ik heb Duits gegeven 11 jaar op de Fabritiusstraat met een in het geheel niet gelukt (=eufemisme) uitstapje naar Heiloo voor een +-1/2 jaar. 'Heb van 1999 tot 2008 o.a. eindexamenklassen MAVO/VMBO TG les in Duits gegeven.

2012, Nanda deRidder

Heerlijke tijd, op allerlei ge...

Heerlijke tijd, op allerlei gebieden gegroeid en veel geleerd, hoewel ik een vrij "bejaarde";) student was ( +- 34 jaar, met kind). Docenten: Theo Kramer, Winkelman (met wie we nog in Marburg zijn geweest, zijn vrouw en dochter -die met ons Duits studeerde, naam kwijt- waren er ook bij), Albert Belmer, Dieter ???, von Bormann, en -ik kan het niet uitstaan van mezelf- maar kan niet op zijn naam komen (help!), groot, gaf o.a.:Gramm. in het 1e jaar en Deutschlandkunde. Ik heb nog geholpen bij het Symposium ter ere van zijn afscheid , nota bene, in de Lutherse kerk en zijn vrouw was/is poppenmaakster, ze woonden ergens in het oosten. Enfin, studiegenoten: Linda Klinkhamer, Linda Bronsema, Gideon van Zoest, Zcilla di Denaro...

2012, Nanda deRidder

Aanvankelijk zat ik in Heiloo ...

Aanvankelijk zat ik in Heiloo op de HAVO-afd. voor Duits (Nanna Maarse), Ned. (Gerard Heijnis) en Nl. (?), herinner me niet echt klasgenoten, was ook ouder dan het gros. Het jaar daarna in de Gabriél Metsustraat, waar ik die deelcertificaten heb gehaald, gelijk ook voor VWO, overigens.

2012, Nanda deRidder
?