Bekijk het volledige profiel van Nancy van Leuveren en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy van Leuveren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Juf Herma met haar mooie gitaa...

Juf Herma met haar mooie gitaarspel. Namen die omhoog komen: Tamira Nijboer, Claudia van Beek, Saskia Hosee, Danny en Enriquetta de Goede (de overbuurtjes) en ga zo maar door.

2004, Nancy van Leuveren

Mijn eeuwigdurende verkering m...

Mijn eeuwigdurende verkering met Manfred. De schoolkampen, de toffe sfeer, knikkerpotjes maken, de eindmusical en de leuke juffen en meesters. Minder leuk is de (bloederige)herinnering van Juf Herma die het puntje van haar tong afbeet! Grappig detail: Mijn jongste dochter is nu ook een "Kinderhoffer"!

2004, Nancy van Leuveren

Ik mocht van rector Van Luijn,...

Ik mocht van rector Van Luijn, helaas maar 2 jaar op deze school blijven! En dat terwijl ik zo'n lieverdje was! Of dus toch niet? Veel dingen gedaan die niet mochten. Stiekem drank naar binnensmokkelen op schoolfeesten en vervolgens roken en drinken in het lokaal van Hilhorst! Samen met Robert, Martijn, Sandra(kukkie) en nog meer van dit soort brave jongeren. Nog met veel weggekomen dankzij de geweldige conciërge Joop. Verder als broekie mee mogen doen met, jawel!, de Activo's, waarvan ik nog steeds vol trots het t-shirt heb.

2004, Nancy van Leuveren
?