Bekijk het volledige profiel van Nancy van Ees en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Nancy van Ees heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat bij juf Post, die ik nu...

Ik zat bij juf Post, die ik nu nog wel eens zie. Je had ook nog juf Verhagen die altijd haar hond "Stoffel" mee naar school nam. Namen die ik mij herinner van kinderen uit mijn klas :Indra Capricorne, Brigitte van Halteren, Mila, Raymond Hartman, Saskia Schuuring. Deze kleuterschool was op de Volendammerweg en hoorde bij de IJdoornschool. Ik woonde in de Katrijpstraat naast de school.

2003, Nancy van Ees

Ik herinner me Poederbach, voo...

Ik herinner me Poederbach, voor Engels, Stikker voor Aardrijkskunde, Rik Smit voor L.O.(gym), Otsen voor geschiedenis, en Senf ook geschiedenis en maatschappijleer en Mager voor muziek, Blankestein voor Nederlands. Namen van andere leerlingen zoals Karin Zincken, Saskia Schuuring , Judith Levefre, de Beeksma's, Vincent Comijs, Roberto Padovani, Marcel Mosterd en Marcel Schmidt. Ik kwam vaak te laat en moest dan een briefje halen bij de conciërge. In het examenjaar zijn we een keer met een hele groep een weekendje in een bungalowpark geweest, was heel gezellig. Ik zou wel eens een reunie willen.

2003, Nancy van Ees

Ik heb 2 jaar op deze school g...

Ik heb 2 jaar op deze school gezeten. Na de P.C. Mavo Noord hier de Havo gedaan. Ik ging om met Hester Maarssen en Magdeliet van Delft. Ik weet nog dat we voor frans Tak hadden voor engels Konig, aardrijkskunde en maatschappijleer van Goethem. In 1987 verongelukte een leraar engels op zijn racefiets. We hadden toen een begrafenis in Edam.

2003, Nancy van Ees
?