Bekijk het volledige profiel van Nancy van der Maas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy van der Maas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ja !! van de partij Marcel... ...

Ja !! van de partij Marcel... ;) Weet er niet veel meer van , heeft minder dan een jaar geduurd , had meer zin om te gaan werken, maar Marcel kende ik nog wel. Andere klasgenoten waren Joan , Alberd, Wil Mattijs waar iedereen verliefd op was, en Cor . Van de leraren herinner ik me de Heren Snoep en Luijcks nog .

2003, Nancy van der Maas

Eerst op de kleuterschool me...

Eerst op de kleuterschool met Mw Lans en daarna naar de lagere school , ik woonde in de Hr Vrankestr , van en naar school moesten we altijd langs de toffee fabriek ( kan me de geur nog herinneren ..) Bekende namen uit die tijd , Nelleke van Gelder, vraag me af of ze nog viool speelt, Henkie ,Gerrie , (kom ik op de markt vaak tegen )Corina den Hoed, Mildred Groen ( was mijn vriendinnetje )

2003, Nancy van der Maas

Het eerste jaar op deze school...

Het eerste jaar op deze school vond ik erg leuk, bekende namen zijn :Carla Schuurink en Diana Koedam ,Monique Zijderveld, leuk contact met de leraren, behalve met Mw Mensert en mw Faassen( die mocht mij niet .. .) In het tweede schooljaar overleed mijn vader, resultaat : voorwaardelijk over en toen ging het helemaal niet meer, jammer ,maar helaas, daarna naar de Leao.

2003, Nancy van der Maas
?