Bekijk het volledige profiel van Nancy Thijssen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Nancy Thijssen heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Astrid van Gerne en Monique Th...

Astrid van Gerne en Monique Thoma, frederique van der Wal, zijn namen die ik me nog herinner. Weet niet of ze in de klas zaten of in de buurt woonden. Ik woonde op de Gijssinglaan een van de flats vlakbij school Halverwege het 2de jaar ben ik naar Ommoord verhuisd. Mijn buurjongens Martin Aldewereld, Paul en Gerrie herinner ik me nog. Verder erg weinig uit die tijd.

2007, Nancy Thijssen

Ik heb de basisopleiding gehaa...

Ik heb de basisopleiding gehaald die toen nog in het Wibouthuis en Nemo werd gegeven. Met het diploma in de zak kon ik doorstromen naar de Vakopleiding zelf. Helaas, liet mijn gezondheid het niet toe deze voor mij fysiek zware opleiding verder te volgen. Cursisten: Yacintha, Desiree (Binkie) Natasha, etc

2007, Nancy Thijssen

Het was hard werken om het dip...

Het was hard werken om het diploma te behalen, met HAVO als vooropleiding. Maar het is gelukt, om er vervolgens niets meer mee te doen. In de derde klas werd ons leerlingen duidelijk dat we zouden afstuderen voor werkloze. Wel is deze opleiding een prima (brede) basis voor vele beroepen.Een lezing van een oudleerling die bij de Keuringsdienst van Waren werkte inspireerde mij. Drie jaar later ben ik ook in dienst getreden bij de KvW, dit heb ik 10 jaar gedaan. Veel vrienden had ik niet tijdens deze studie. Ik reiste dagelijks met Christine Monster en José de Moor naar school, zij woonden ook in Rotterdam. Pas tegen het einde van de opleiding kreeg ik aansluiting bij een 'theeclubje'. (Eline, Barbara, Martine, Inge, Ellen). Ik herinner me nog een troosteloze dag, dat we kiwi thee dronken op de kamer van Inge, terwijl we eigenlijk psychologie les hadden van de heer Jankie. Niet zo netjes van ons, maar de lessen waren zo saai, dat we per toerbeurt iemand in de les hadden voor de aantekeningen, en de rest ging een strandwandeling maken of thee drinken indien het weer niet meezat. Met Inge Speijers en Martine Scharp ben ik na al die jaren nog steeds bevriend.

2003, Nancy Thijssen
?