Bekijk het volledige profiel van Nancy Tebrugge en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Nancy Tebrugge heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Erg leuk jaar gehad met een aa...

Erg leuk jaar gehad met een aantal leuke meiden, Mariska, Myriam en Marloes. Spaans als bijvak gehad van een vrouw die ook boeken van Isabella Allenda vertaalde. Maatschappijleer vond ik echt verschrikkelijk. Het leukst vond ik nog om op dinsdag de markt op te gaan en een grote zak koekkruimels te kopen om gezamenlijk op te eten. Ik hoef ook nooit geen koekkruimels meer. Ik heb nog wel een tijdje contact gehad met de hierboven geschreven meiden, maar helaas het is verwaterd. Misschien als ze ook nog deze site gaan bekijken, kunnen we weer contact met elkaar opnemen. Mariska en Myriam zijn nog op mijn bruiloft geweest. De opleiding zelf is de reden geweest dat ik bij de Rabobank in Hillegom terecht ben gekomen. Als secretaresse heb ik nooit gewerkt, zal ik waarschijnlijk ook nooit gaan doen want het is niet echt iets voor mij.

2003, Nancy Tebrugge

Leuke, kleine school. Ons kent...

Leuke, kleine school. Ons kent ons gevoel. 4 jaar lang les gehad van meester Piere Jongsma, vraag me nog steeds af hoe het met hem is? Ook meester Liezinga was een erg leuke leraar, helaas al een aantal jaar geleden overleden, hij was onze hoofdmeester, toen hij met pensioen ging, kwam meester Wobbes. Ook een aardig leraar. Wat ik me goed kan herinneren is het schoolkamp in Monster, op de fiets. Was gezellig en leuk. Mijn vriendinnen waren Saskia, Marjolein, Vera en Carla. Alleen met Sas heb ik nog steeds contact.

2003, Nancy Tebrugge

Erg leuke tijd, veel lol gehad...

Erg leuke tijd, veel lol gehad en veel gelachen, te weinig geleerd. Mijn beste vriendinnen waren Saskia, Ria, (Rio en Janeiro) Juliet, Ellen, Brigitta en nog veel meer. Favoriete leraar was toch wel de gymleraar Hakkeling. Ook geschiedenisleraar van Dokkum staat me nog goed bij. Meester Douwes (aardrijkskunde) en Juffrouw Verwoerd (Natuur- en scheikunde) waren ook leuke leraren en konden het ook erg goed met elkaar vinden!! Helaas heb ik een jaar overgedaan waardoor ik in een andere klas kwam met nieuwe en ook leuke vriendinnen. Lol gehad met Koekie,Monique, Margareth, Tanja, Mirjam, Ellen en nog veel meer.

2003, Nancy Tebrugge
?