Bekijk het volledige profiel van Nancy Smous en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy Smous heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Erg leuke studententijd gehad....

Erg leuke studententijd gehad. Eerste jaar was het leukst. Meteen op kamers en genieten van alle leuke kroegen van Breda. Tweede jaar een aantal maanden in Zweden gestudeerd en derde jaar stage gelopen en gewoond in het gehucht Renkum. Errug lang over m'n afstuderen gedaan en dan moet je daarna toch 's aan het werk. Nogal een overgang waar ik nog steeds niet aan gewend ben (ondertussen 3 jaar verder, maar ok).

2004, Nancy Smous

Ondanks het feit dat dit heeee...

Ondanks het feit dat dit heeeel lang geleden is, kan ik het me nog goed herinneren. Ik vond het een leuke school en had veel vriendjes en vriendinnetjes. Heb nog hele geinige foto's van kinderfeestjes van toen. Ging vooral om met: Elaine, Linda, Sanne, Nathalie, Lianne, Carola en Madelon. Van sommige weet ik het toevallig, ben van andere benieuwd wat ze nu doen.

2004, Nancy Smous

Was erg vreemd in het begin. O...

Was erg vreemd in het begin. Omdat het een nieuwe school was, zaten we met klas 4,5 en 6 bij elkaar. Vriendinnetjes waren vooral Renata en Mariëtte. Verder eerlijk gezegd weinig bijzondere herinneringen.

2004, Nancy Smous
?