Bekijk het volledige profiel van Nancy Smit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juf Hendriksen, Juf Bunt, Juff...

Juf Hendriksen, Juf Bunt, Juffrouw Verkoren, Oud, Kaleveld. Leuke onbezorgde tijd, de school met de patio, overlopertje naast de school, de houtjes achter (altijd een beetje spannend daar)zingen in het fietsenrek, lood van het dak halen om daarmee te hinkelen, veel geknikkerd. Enkele namen; Nancy Schut, Ad de Jong, Annemarie Jellema, Ellen Pluymers, Mark Snijders, Sebidah, Mohamed Zkak, Nathalie Braak, Chi-ho Lam, Minoes

2003, Nancy Smit

Juf Mineke, Juf Truddy en haar...

Juf Mineke, Juf Truddy en haar dwarsfluit, "gat in de rij" roepen tijdens een wandeling door de stad met de klas aan een lang touw waar we ons aan vast moesten houden. Het buitenspelen op het plein, zo snel mogelijk iets leuks om mee te spelen bemachtigen, de pyama's mee naar school om daar te slapen met z'n allen tijdens de les. Het spelen met de zandbak, de waterbak en de eerste oefeningen met het lezen en schrijven. Enige namen; Jochem, Mathijs, op wie ik verliefd was, hij woonde op het Verdronken Oord. Peter die op mij verliefd was. Bernadette, Sonja Bak, Irene van Rijn, Daniëlle en Elise van de Wasserette op het Luttik Oudorp, Hans, Ilja, Danny, Bennie, Mirjam Kramer, Susanne Bilars.

2003, Nancy Smit

Handwerken, jammer dat dat teg...

Handwerken, jammer dat dat tegenwoordig niet meer als vak gegeven wordt! (grap)

2003, Nancy Smit
?