Bekijk het volledige profiel van Nancy Smit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb hier een hele leuke tij...

Ik heb hier een hele leuke tijd gehad vooral met "Mees" (Tammo Edens). Ben halverwege het vijfde jaar naar Oud-Beijerland verhuisd. Ging veel om met Maarten Schmid (weet iemand hoe waar hij is?!) en Sascha Kop.

2004, Nancy Smit

Ik ben in de vijfde klas hier ...

Ik ben in de vijfde klas hier op school gekomen en heb hiervoor in Numansdorp gewoond. Ik werd erg goed opgenomen in de klas, daar heb ik goede herinneringen aan.Ik woonde naast Miranda Kop. Wat ik me nog heel goed kan herinneren is de reünie die we gehouden hebben bij Miranda en mij in de tuin. Was erg geslaagd.

2003, Nancy Smit

Ik heb een hele leuke tijd geh...

Ik heb een hele leuke tijd gehad op Montfoort. Ik heb op het HAVO gezeten, maar ging eigenlijk niet echt met mijn klasgenoten om. De mensen waar ik wel mee om ging waren, Jóhan, Patrick, Monique, Britte, Simone, Fabian. Ook heb ik jaren in het schoolorkest gespeeld (saxofoon). Ik heb altijd heel veel lol gehad, ook met de docenten. Ik las iederdaad over de heer (SPARTA) Steenbakker met zijn OPNIEUWWWW!!!! En natuurlijk de geliefde heer Biemans voor geschiedenis. Ik kan nog veel meer vertellen..... Blijkbaar heb ik het zo naar mijn zin gehad dat ik nu zelf docent ben en wel in het geweldige vak WISKUNDE.

2003, Nancy Smit
?