Nancy Slokker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nancy Slokker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nancy Slokker heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet bijna niks meer van deze tijd, ik herkende alleen toevallig irene, die naast me zat.

  weet bijna niks meer van deze tijd, ik herkende alleen toevallig irene, die naast me zat...

  Catherina van Renesseschool, 1977

  toen ik femke d'r stukje las over het gymmen bij "die andere school" (was het niet de gunnink school?) schoot me ineens weer te binnen dat ik regelmatig op die route tegen lantaarnpalen aan liep omdat ik weer eens niet oplette.

  toen ik femke d'r stukje las over het gymmen bij "die andere school" (was het niet de gunnink school?) schoot me ineens weer te binnen dat ik regelmatig op die route tegen lantaarnpalen aan liep omdat ik weer eens niet oplette..(kletsen met Sanna was geloof ik meestal de oorzaak)

  Vosmaerschool, 1979

  leuke herinneringen aan de leraren en leraressen, Bert van Dijk, juf Konings, die me naar de dokter bracht toen ik bij lijnentikkertje tegen de deur was gevallen (heb nog steeds een litteken op m'n voorhoofd) Attie van Oostende uit nederhorst den berg, wa

  leuke herinneringen aan de leraren en leraressen, Bert van Dijk, juf Konings, die me naar de dokter bracht toen ik bij lijnentikkertje tegen de deur was gevallen (heb nog steeds een litteken op m'n voorhoofd) Attie van Oostende uit nederhorst den berg, waar we eens een fantastische barbeque hadden. De schoolvoorstellingen in de hal: m'n broertje Danny gitaarspelen, Marcel Warnas (nog steeds heel goeie vriend)aan het drummen), speelde Sanna d'r broertje matthijs nou bas? En zelf met in ieder geval Ivo enters en Janine bergsma (en jaqueline Dorland?) als kikkers ofzo "we all stand toghether" playbacken... Weet nog dat ik altijd vond dat Gerben Hetebrij zo mooi bomen kon tekenen (en heel klein schreef) Dat Vica d'r moeder weleens langskwam met Beertje, de hond. Vreemde details waarvan je toch niet zou verwachten dat je ze opslaat, maar ineens komt alles weer boven. Hoop dat er eens een reunie komt voor 'onze' klassen!!!

  Huizingaschool, 1979

  ?