Bekijk het volledige profiel van Nancy Sempel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nancy Sempel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik kwam op deze school in het ...

ik kwam op deze school in het tweede jaar daar zat ik met Sabrina Zeeven in de klas dat was erg gezellig veel meer weet ik niet uit dat jaar oh ja we hadden toen nog een drijgbrief geschreven naar marjolein hebben we geweten ook. Toen ben ik blijven zitten en toen kwam ik bij priscilla in de klas en dat werd toen mijn beste vriendin. Ik ken ook debby,kim,deborah enz nog. en van zwiete die noemde we zwiebertje dat was lachen. Ook lekker peukie roken in de rook kuil en lekker patatje halen bij het kraampie elke maandag geloof ik. groetjes Nancy Sempel ik hoop dat ik iets van jullie hoor

2003, Nancy Sempel

Ik ken nog een paar leraren ui...

Ik ken nog een paar leraren uit die tijd mijn klasse mentor was speetjes die gaf ons tekenles een hele leuke man. En mijn engels leraar mertens of zo iets hij moest eens weten hoe goed ik nou engels praat en spaans hij is toen getrouwd met mevrouw van zon. Bij mij in klas 1a1 zaten Davy Ossewaarden,Judith,Ilona van de pluym,femke brouwer,Roel ramona van mook,remco enz. en ik kan me marieke ok nog goed herineren die kwam er later pas bij dat werd toen een goede vriendin van me en uit andere klassen brenda,romana enz. sorry vor de gene die ik vergeet! Ik heb daar een hele leuke tijd gehad vooral toen we op kennismakings kamp gingen en een keer op een soort schoolreisje dat was tof. groetjes Nancy Sempel Ik zou heel graag weer eens kontact met jullie willen hebben.

2003, Nancy Sempel

Ik heb op deze school een hele...

Ik heb op deze school een hele leuke tijd gehad zeker met mijn klasgenootjes Ilona Tiggeman, Brenda vd Zwaan,Patricia Mom,Aleta van Heyzen,Saskia van Voren,Sabrina Zeeven,esmeralda,Hugo Klaver,Dennis en alex klomp enz. En de musical het laatste jaar was erg leuk en haps kamp toen moesten we afscheid nemen van elkaar en hebben we met ze alle gejankt. Ik weet ook nog dat Ilona Tiggeman me elke morgen op kwam halen en dan liepen we samen naar school ze is toen verhuist en ik ben haar toen uit het oog verloren.

2003, Nancy Sempel
?