Nancy Sarton

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nancy Sarton en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nancy Sarton heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel veel herinneringen natuurlijk.

  Heel veel herinneringen natuurlijk... je eerste school. Ik was blij dat ik naar de 'grote' school ging. Ik heb het nooit echt naar mijn zin gehad. Maar ik heb wel heel veel losse herinneringen. De noodschool in de Tesselsestraat met die vreselijke warme bakker waar je altijd honger kreeg als je er langskwam. Schaatsen op het ijs en dan erdoorheen zakken. Het kamp in Vledder en het verhaal van meneer Blommers dat we een 'stoet' naar de koningin moesten brengen. Het eindfeest van de 6e klas. De bruiloft van mw. Stielstra in Scheveningen. De enorme antipathie voor dhr. Wegman ook al was ik maar 2 turven hoog. Meneer Arbouw die altijd stond te wiebelen van zijn hiel naar zijn tenen. En dan het 'verdrongen' schoollied !!!! Daar hebben we nog vreselijk om gelachen samen met Cynthia Vegers. Eigenlijk is er niemand die ik nu nog zie van de lagere school. Alle contacten zijn verwaterd.

  Basisschool van het Haagsch..., 1970

  Ik had een cultuurshock na de 'schoolse' MEAO.

  Ik had een cultuurshock na de 'schoolse' MEAO. Het is nooit meer helemaal goed gekomen. Ik heb nog steeds af en toe contact met Herriette. Met een klein groepje zijn we in het begin nog samen gaan eten. Herriette was daarbij, Olaf, Frank Rader en Kees (onze filosoof). Ik herinner me ook een etenje met Herriete en Natasja bij haar thuis. Ik weet dat Jessica 2 dagen voor haar afstuderen ineens getrouwd was. En natuurlijk Razia, bij wie ik een tijdje ook veel over de vloer kwam. Mavis met wie ik samen stage heb gelopen bij de Politie. De broertjes Barning en feesten in de kelder. Jan Paul Galdermans heb ik ook nog een aantal keer gezien. Ik weet dat hij inderdaad contact had met Jan Hein en Henk. Onwijs leuk om hier te lezen dat Stephanie in Italie is gebleven. Dan had je nog de broertjes Chaudron en Edwin; allemaal rond de 2 meter. En natuurlijk verschillende leraren zoals Bob Spiekerman, Niek, Bert etc. Twee jaar geleden zijn Herriete en ik begonnen met het organiseren van een reunie, maar dat liep niet soepel. Misschien dat we het toch nog opnieuw proberen.

  Haagse Sociale Academie, 1984

  De enige positieve herinnering is.

  De enige positieve herinnering is.... Dhr. Pronk. Dat was de directeur en ik blijf hem eeuwig dankbaar.

  Dr. H.W Tilanus, 1978

  ?