Bekijk het volledige profiel van nancy quak en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

nancy quak heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb goede herinneringen aan...

Ik heb goede herinneringen aan mevr. van Kakum; de heer Schutte. Bij hem thuis aan de Berensteinlaan hebben we vele gezellige uren doorgebracht. En geen goede aan dhr. Engelsman (brr). Een paar klasgenoten: Ineke Vermeij; Jan Kruithof;Ineke van Damme; Maja(?) Willie Diepraam; Tineke Lensink; Nelleke Musscher; Laura Aalbersbergen(?). Verder een Freddie waar ik de achternaam niet meer van weet. Op de afscheidsavond hebben we de musical Repelsteeltje gespeeld; waarschijnlijk kreeg ik een (hoofdrollletje) omdat mijn vader net overleden was???? Ik had lang haar meestal met vlechten en woonde in de van Vlotenstraat en later de Genestetlaan. Mijn vriendin Lineke Eckhardt is naar Australie vertokken in de 4e geloof ik.

2004, nancy quak

jammer dat we na de laatste re...

jammer dat we na de laatste reunie geen vervolg hebben gepland om nog eens met elkaar af te spreken! Wie voelt er iets voor om onze ontmoeting te herhalen??

2004, nancy quak
?