Bekijk het volledige profiel van nancy pak en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nancy pak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

pas in de derde op school geko...

pas in de derde op school gekomen en toen ook direct blijven zitten.weet nog goed de engelse lessen van juf. Rens en het voorlezen van dhr. Arlaud,snoepjes kopen bij de Shell en foxy foxtrot dansen met een stel meiden.ik kan geen schoolreisjes o.i.d.herinneren.

2004, nancy pak

waanzinnige tijd gehad,gelache...

waanzinnige tijd gehad,gelachen en gehuild.gelachen om die leraar duits met zijn maffe sigarettenpijpjes(toen mocht er nog gerookt worden voor de klas)waar we echt alles konden doen en geen letter geleerd hebben.Dhr Rijkschroeff waar je op moest passen als hij u tegen je zei!"mw Pak U kunt wel gaan" Frans de Munnik die voor sneeuwbal gooiende vandaal werd aangezien door een van de buurtbewoners.John de Best helemaal te gek ,uit amsterdam op hoge hakken,liep iedere dag met een hele zwerm 13 jarige giebelende meisjes achter zich aan,gelukkig deed ik niet mee!!!!!!Natuurlijk de soos avonden waar er vooral veel speeksel uitgewisseld werd tijdens de la bamba en niet te vergeten het lerarencaberet als afsluiting,het tekst boekje heb ik nog in mijn bezit en zal er wat uit citeren:"Een soos-en disco-avond is zo ges De ommoord gang trakteert je op een mes En de Politie kreeg weer eens een les Zo ging de soos dan toch op de fles" Zelfs toen ik op het emmaus zat gingen we vaak in de tussenuren naar de roncalli,waar we ook de gebeurtenissen rond het overlijden van Peter Verbuys meemaakten.

2004, nancy pak
?