Bekijk het volledige profiel van Nancy Ornek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nancy Ornek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb een heel leuke tijd geh...

Ik heb een heel leuke tijd gehad in Oss. Ik moest iedere dag van Uden naar Oss met de bus. Natuurlijk geiten met die meiden. Ook op school was het leuk. Een prettige kleine school met veel aandacht voor de leerlingen en ook het sociale gebeuren eromheen. Ik heb nog wat banen als secretaresse gehad, maar moet zeggen dat ik niet geweldig in ben hahaha

2010, Nancy Ornek

Geen dag spijt, geen dag te la...

Geen dag spijt, geen dag te laat, geen dag voorbij dat ik niet aan de mega transformatie denk...sterker nog: ik word er iedere dag nog mee geconfronteerd!!

2009, Nancy Ornek

Ik heb maar 1 jaar op de Sprin...

Ik heb maar 1 jaar op de Springplank gezeten, maar kan me nog een aantal dingen goed herinneren. Zingen, tafeltennis en samen met vriendinnetje Nathalie Peijsel, op de "kleineren" letten als er een juf uitviel. We moesten mijnheer zeggen, terwijl ik meester gewend was... Niet katholiek, betekende ook buitengesloten worden tijdens het oefenen van het vormsel. Mijnheer Prein had een vervelende eigenschap: hij trok aan je oren als het hem niet aanstond (hoeft hij nu niet meer te proberen)en met mevrouw Prein kon je erg lachen. Mijn eerste jaar in Nederland: en ik kan me nog herinneren dat ik helemaal versteld stond dat er ook nog vaders waren die een ander beroep hadden dan militair hahaha (tja, als je niet beter weet). Verder leuke tijd en ook voorbereiding op het voorgezet onderwijs.

2008, Nancy Ornek
?