Bekijk het volledige profiel van Nancy Nieuwenbroek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nancy Nieuwenbroek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb niet echt een favoriete...

Ik heb niet echt een favoriete herinnering aan deze school zit maar 1 dag in de week op deze school. Dhr v/d Kwartel sen. was echt een super leraar en je kon veel van hem leren. Helaas is hij vanwege gezondheids redenen van school af, heel jammer. Dhr v/d Kwartel sen. veel beterschap en bedankt voor alle wijze lessen.

2004, Nancy Nieuwenbroek

Het was een gezellige klas met...

Het was een gezellige klas met stefan en ronny, ruud, wally en natuurlijk Martin! Ellen en de andere meisjes. Ik zat hier 1 dag ind week op school en werkte de andere 4 dagen bij V&D in Le Marché. Heb hier mijn opleiding voldaan en was klaar in april 2001. Mijn mentor was Callenbach

2004, Nancy Nieuwenbroek

Hele leuke opleiding gehad. In...

Hele leuke opleiding gehad. In de klassen 1f(mentor Dhr Paping), 2d(mentor Dhr. Remmerswaal), 3c(mentor Dhr Callenbach), 4c(mentor Dhr Callenbach), zat ik meerdere mensen in klas waaronder, de meisjes: Linda Verhagen, Nikki Hitzert, Daisy van Dam( jaja wie kent haar niet?)en met de jongens, raymond, martin, jeffrey, marcel, dennis en leon, martin bol, ronald. De laatste 2 jaren vond ik het leukst we zater samen met klas 3a en later werd dat 4a. Het was een hele leuke tijd en heb erg van de opleiding genoten.

2004, Nancy Nieuwenbroek
?