Bekijk het volledige profiel van nancy nieland en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nancy nieland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik weet nog dat ik in de eerst...

Ik weet nog dat ik in de eerste klas bij juf Wanda zat. Ik kan mij ook nog een juf Magda herinneren. Ik weet nog dat we een vriendenclub hadden. Iedere woensdagmiddag gingen we bij iemand thuis spelletjes doen. In die club zaten:Linda(beste vriendin lagere school) Natasja, Dennis, Dave en Mahir. Dennis en Mahir kom ik nog weleens tegen. Met Chantal v/d sigarenman heb ik een lange vriendschap gehad, helaas uit het oog verloren. Ik had een grote liefde en dat was Jeffrey Kater van de slager in de Helmersstr waar ik tegenover woonde. Wij gingen samen met Mona altijd op pad. Heb nog een keer bij 'm gelogeerd, vonden we ontzettend spannend. We waren toen een jaar of 10. Lijkt me ontzettend leuk als er een reunie kwam.

2003, nancy nieland

Ik weet nog dat ik in de klas ...

Ik weet nog dat ik in de klas zat met Linda. Ik vond de zandbak tafel altijd ontzettend leuk en natuurlijk buiten spelen met de houten skelter. Ik kan me niet meer herinneren welke juf ik had.

2003, nancy nieland
?