Bekijk het volledige profiel van Nancy mijnhijmer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Nancy mijnhijmer heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Tja, wat kan ik hierover zegge...

Tja, wat kan ik hierover zeggen? Ik vond het niet echt een geweldige tijd, zacht uitgedrukt, en het heeft mij heel veel gekost.* Niet alleen de anderhalf jaar die ik nodig had om weer naar( een andere) school te kunnen.* Toch vind ik dat ik deze periode niet kan en mag vergeten omdat ik mede door deze school de persoon ben geworden die ik nu ben en alles heeft een reden. Bovendien heeft het heel erg weinig zin om voor eeuwig boos en verdrietig te blijven. Daarom wens ik iedereen al het goeds van de wereld toe! Groetjes van Nancy Mijnhijmer.

2008, Nancy mijnhijmer

Mijn diploma heb ik in 2002 be...

Mijn diploma heb ik in 2002 behaald. Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Mijn moeder overleed in het eerste jaar en daarom deed ik het P-jaar over. Dit was een hele moeilijke periode voor mij. Gelukkig had ik goede vrienden die mij hielpen en uiteindelijk kon ik het felbegeerde papiertje in mijn handen houden. Hoera! Mijn favoriete lessen waren GP, Geschiedenis en Theologie. Spaans had ik ook, maar ik kon het helaas niet zo goed. Arme Antonio.Ik ging om met Sylvia Bulder( Nog steeds een hele goede vriendin van mij), Kim Heerschop, Judith Wolst en later ook met mensen uit het tweede eerste jaar. Windy was echt geweldig!

2007, Nancy mijnhijmer

Dit jaar gebruikte ik mijn hav...

Dit jaar gebruikte ik mijn havo volledig af te maken. Luzac College was een hele leuke ervaring!

2007, Nancy mijnhijmer
?