Bekijk het volledige profiel van Nancy Lesimanuaja en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy Lesimanuaja heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Zie Mavo School Griendtsveenw...

Zie Mavo School Griendtsveenweg

2004, Nancy Lesimanuaja

Geweldige tijd. Heel veel leuk...

Geweldige tijd. Heel veel leuke herinneringen. Samen met Bep (beter bekend als Albertina) en de meester over het schoolplein banjeren. De afwas doen in het kamertje boven. Meester Hillman die ons de spreekwoorden bijbracht. Voorbeeld: Het ijzer smeden als het heet is. Of was het nou Rudolf een tik verkopen als ie vervelend is. Sorry Ruud. Shirley die flauwviel, toen was er natuurlijk ff paniek in de tent. Paul Leka die ruzie had met meester Willems en schreeuwde dat ie naar huis ging om zijn grote broer op te halen. (hij is thuis de oudste en de enige jongen). Onderweg naar school snoepjes kopen voor een paar cent bij Meinen. De schoolreisjes, niet te vergeten. We kregen altijd een lading snoep, eten en drinken mee, wat voldoende was voor een weekje Ardennen. En uiteraard altijd te veel zakgeld. Mocht je van de meester 1 gulden mee. De molukse ouders vonden dat natuurlijk veel te weinig en gaven hun kinderen 2,50 - 5 gulden mee. Want je weet maar nooit.... Kortom een hele fijne onbezorgde tijd. Een Reunie zou geweldig zijn. Wie voelt zich geroepen om iets te organiseren. Lijkt me fantastisch. Ik zal de eerste zijn die zich opgeeft. Tot gauw zal ik maar zeggen.

2004, Nancy Lesimanuaja

Ook een geweldige tijd. Als br...

Ook een geweldige tijd. Als brugpieper nog redelijk rustig. Vanaf klas 2 ging het mis. Leerde o.a. Coby, Jacky, Evelien kennen. Besloot maar meteen het jaar over te doen. Was zo gezellig. Zo zijn er nog vele andere namen die ik me kan herinneren. De leraren Van Es. Kraaijeveld, Smeltekop niet te vergeten. Meneer Meijer was mijn favoriete leraar. Heb wel eens een krijtje naar mijn hoofd gesmeten gekregen van In 't Veld. Och zo kan ik nog uren doorgaan. Kortom opnieuw een gezellige onbezorgde tijd. Een reunie? Lijkt me enorm!! Benieuwd wat iedereen doet, hoe ze er nu uitzien.

2004, Nancy Lesimanuaja
?