Bekijk het volledige profiel van Nancy Kriek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

Nancy Kriek heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik heb eerst 3 jaar op de Hill...

ik heb eerst 3 jaar op de Hillevliet gezeten-namen die ik herinner Marja Seip, Kitty?,Carla Kuiper,Cor Lems, Bob Goud, Jean Paul? die gingen eieren pikken uit de supermarkt en het hele schoolplein zat onder- vogelklas van Karel Schot, daarna 1 jaar op de Frankendaal en examen op de Klamdijk waar ik me Mary Wijnbelt herinner en de leuke reis naar London met zijn allen.

2003, Nancy Kriek

Ik zat op deze school in de Ho...

Ik zat op deze school in de Hollandsestraat,woonde zelf in de Beverstraat,had les van Jf.Goewie Mr.Klaver en Mr.Hermans-vriendinnen Joke Sarneel,Petra v.Dijk, Leny v Driel,Carla vd Linden, Jose vd Sluis, Marian Rook, Meta? Anja, Maja v.Maastricht, Inge ****khoven, Karin v.Vliet- jongens: Karel Wehrmeijer, Arie de Snoo,Wim Rook, Erwin v.Elburg-ik zou het leuk vinden als er een reunie kwam.(op 26/11/03) contact gehad met Karel- er is interesse voor een reunie-dus meld je aan. Laatste nieuws is dat er op 7 Febr.'09 een reunie is op de Zonnekant. Via Hyves al veel contact met oud klasgenoten.

2003, Nancy Kriek

Vroeger Zonnekant-Een hele gez...

Vroeger Zonnekant-Een hele gezellige tijd by Jf.Goewie,Mr.Klaver en Mr.Hermans en Mr.Schook, vriendinnen waren Joke Sarneel, Petra v Dijk, Yvonne Pyl, Carla vd Linden, Leny v.Driel, Marjolein Maarschalkerweerd, Marian Rook, Jose vd Sluis-zelf woonde ik in de Beverstraat- wil graag reunie.

2003, Nancy Kriek
?