nancy korte

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nancy korte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nancy korte heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  onwijze toffe school met een heleboel herinneringen, toffe vrienden, monique,paula,mirjam,edwin,nico,stephan,soesilla en toffe leerkrachten oa.

  onwijze toffe school met een heleboel herinneringen, toffe vrienden, monique,paula,mirjam,edwin,nico,stephan,soesilla en toffe leerkrachten oa.bakker,schoenmaker,droppert korte aapestaartje wanadoo o o wat zou het leuk zijn om oud leerlingen nog eens te ontmoeten en te praten over die leuke tijd. misschien een reunie??

  Bilderdijkschool II (MULO), 1974

  natuurlijk juffrouw lugtenburg als je muziek van haar kreeg had ze altijd die armband om met die grote bel eraan korte aapestaartje wanadoo af en toe kom je nog wel eens iemand tegen en dan heb je het altijd over die leuke bassisschooltijd.

  natuurlijk juffrouw lugtenburg als je muziek van haar kreeg had ze altijd die armband om met die grote bel eraan korte aapestaartje wanadoo af en toe kom je nog wel eens iemand tegen en dan heb je het altijd over die leuke bassisschooltijd. helemaal toppie o o wat zou ik graag nog eens oude medeleerlingen willen ontmoeten.

  Ds. J.C. Sikkelschool, 1974

  ?