Bekijk het volledige profiel van Nancy Gieb en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 16

Nancy Gieb heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb hier maar een jaar geze...

Ik heb hier maar een jaar gezeten, en wel in de zesde klas bij meester Lichtendahl, heb hele goede herinneringen aan deze leraar, en och wat zou ik hem graag nog eens willen ontmoeten. Bij mij in de klas zat ook Paula van de Pol, Anneke Witbaard en een Marion achternaam weet ik niet meer.

2003, Nancy Gieb

Ik herinner me nog een aantal ...

Ik herinner me nog een aantal klasgenoten, veel kwamen van de zelfde lagere school de Titus, en andere namen van de klasgenoten zoals Marga van Maarschalkerweerd, Trudy Rood, Ida Brinkman, Nelleke van Ooyen. En Thera Knufman.met wie ik tot nog toe nog steeds kontakt hebt. En engelse les van Hazevoet, en juffrouw van Bennekom en Meneer de Koning en de naaijuf mevrouw Huitema.

2002, Nancy Gieb

Vond ik niet zo'n prettige tij...

Vond ik niet zo'n prettige tijd, het begon al als de bel of zoemer ging, dan moesten we ons in rijen van 2 opstellen, en mochten pas naar binnen als we stil en rustig waren, na de speelpauze was het net zo. Dan eerst bidden voor de les begon, en voordat we naar huis mochten ook bidden. En dan de verplichte dagen naar de kerk gaan, en de biecht, waar je jezelf rot zat te piekeren wat voor foute dingen je nu weer moest opbiechten, en dan verzon je wel eens het een en ander. Van de Titus tijd kan ik me nog een aantal namen klasgenoten herinneren, zoals Emmy de Wit-Toos Andriessen-Aga Lam-Adrie van Rooy-Wim van de Pas-Martin Philips- Hans Schimmel-Trees Kolsteeg-Gerda van de Wel-Harry Vlug-Wim Cornelissen-Clemens Ides-Irene Faay. Van de leerkrachten kan ik me ook een aantal namen herinneren, juffrouw Vlak, meester Overmars-meester van Hest en dan de boze hoofdmeester Meneer Grobbink

2002, Nancy Gieb
?