Bekijk het volledige profiel van Nancy deWit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nancy deWit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben begonnen bij juffrouw v...

Ik ben begonnen bij juffrouw van Dijk (huilend zette zij 's morgens haar contactlenzen in), de tweede klas bij juffouw Smaal, de derde bij meneer Wieldraaijer (licht ontvlambare man), de vierde klas bij meneer v.d. Born (gele transpiratievlekken onder de oksels), een wereldtijd in de vijfde bij meneer Wijma en de zesde klas gelukkig bij meneer Bakker (Oliebol op rolschaatsen). Veel gesport, inderdaad slagbal op het schoolplein, met cracks als Ruud Leuwol en Hans Schmitman. Vanaf de derde klas meedoen aan de avondvierdaagse zonder keuze 5 of 10 kilometer, meteen het volle pond! Ook wel eens de Hoorneboeg voor een bosloop; Ernst Loois en ik kwamen achteraan... Jarenlang verliefd geweest op Paul Wessels.

2004, Nancy deWit

Ik heb eerst de HAVO gedaan en...

Ik heb eerst de HAVO gedaan en meteen daarna VWO, o.a. met Peter Dijksterhuis. Geweldige school in veel opzichten. Heb regelmatig contact met ex-medeleerlingen. Ben ook dol op de reunies, dus laat ze maar komen!

2004, Nancy deWit
?