Bekijk het volledige profiel van Nancy Boos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Nancy Boos heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik kan me de Loudesschool nog ...

Ik kan me de Loudesschool nog goed herinneren. Ik heb zelfs nog een klassefoto terug gevonden uit 1980. Op deze foto staan van links naar rechts en van boven naar onder: Adrienne, Erik, Juf Thea, Euridis, Laura, Wendy, Cock, Ceasar, Marco, Charlotte, Wendy, Nancy(ikke), Michel, Vincent, Monique, Sabrina, Niels en Hans. Nou wie weet komen we na al die jaren elkaar op deze manier weer eens te spreken ;-).

2004, Nancy Boos

Ik heb 4 jaar op deze school g...

Ik heb 4 jaar op deze school gezeten maar zeker 4 jaar om niet te vergeten. Ik kijk met gemengde gevoelens terug op de tijd dat ik op deze school zat. Ik heb er hele leuke dingen meegemaakt maar ook mindere. Ik weet met heel hard terug denken nog wel een paar namen uit mijn klas op te noemen zoals: Cindy, David, Manuela, Victor, Hans, Dennis Alex en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden om eens een paar van deze oud klasgenootjes terug te zien op SchoolBank. Ik kan me nog een een opmerking herinneren van "meester erik". Die Nancy wordt later vast een MOEKE (dik) Nou helaas Erik, je zat er naast ;-)! Nou Ik kan me bij Erik thuis ook nog wel een afscheids feestje herinneren. Eerst eten bij de griek en toen naborrelen bij Erik thuis, JEETJE wat was het daar een ravage toen we aan het eind van de avond naar huis gingen. Wel een avond om nooit te vergeten hihihi!

2004, Nancy Boos
?