Bekijk het volledige profiel van Nancy Berkepeis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nancy Berkepeis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Fijne school met heel leuke kl...

Fijne school met heel leuke klas. Vooral Marion die een hond (Iris) had. Op een melodie van the Police zong zij altijd over haar en haar hond. Jolanda mijn vriendin met wie ik jaren contact had. Nog steeds krijg en stuur ik een kerstkaart naar haar ouders.

2007, Nancy Berkepeis

Vanaf het allereerste begin he...

Vanaf het allereerste begin heb ik lol gehad op deze school. Trude van der Zwan, Berry Lussenburg, Rene Philip (onderwijsassistent bij mijn dochter op school, leuk he!)Conny Meijer, Desiree, Astrid, Jacqueline, en nog veel meer waarvan ik de namen zo 1,2,3 niet meer weet. Mw. Lobo (typles), Mw. Komtebedde (trouwde later met Mr. Boer van Aardrijkskunde)van handwerken ofzo, Van Goolen en die engerd van Handelskennis die voor de klas naar het bord toe stond te praten en zei "het interesseert mij niet wat jullie doen, ik krijg mijn geld toch wel". Volgens mij was hij met de kerst al weer weg en kregen wij onze oude docent weer terug (weet zijn naam niet meer). Ik zie helaas bijna nooit meer iemand uit deze tijd, terwijl ik toch in Vlaardingen ben gebleven.

2003, Nancy Berkepeis

Een van de dingen die ik mij h...

Een van de dingen die ik mij heel goed herinner is de keer dat ik in de pauze binnen moest blijven van juffrouw Sloot omdat ik een kersenbonbon van haar "gestolen" zou hebben. Ik lustte (en nog steeds niet) die dingen helemaal niet. Een klasgenoot (Oscar) had de bonbon opgegeten en mij daarvan de schuld gegeven. Verder heb ik een leuke tijd gehad. Klasgenoten die ik mij kan herinneren zijn: Heleen van Biezen, Monique de Winter, Magda van Beveren, Conny Meijer, Marja Smith, Pim Smith, Gerard van Duikeren, Arie Visser, Robbie Ramsaran, Christina van der Lugt, Henk de Mink, Resina v.d. Noll (die heeft maar een paar jaar bij mij in de klas gezeten, is geloof ik verhuist). Het lijkt met leuk om te horen hoe het met iedereen gaat, ook degene die ik niet opgenoemd heb.

2003, Nancy Berkepeis
?